Aclo logo
Nieuws
  
Nieuws

Sport van de Week: Cycling

18 apr 2023

Je het snot voor de ogen rijden, geparkeerd staan, fietsen met het hol open, de man met de hamer tegenkomen, het rode vod passeren, een kwak uitdelen, in de bus rijden; als wielrenner kan je dit allemaal overkomen.

Eén van de dingen waar de het wielersport bekend om staat, is haar prachtige jargon, zoals je hierboven leest. We begrijpen dat je precies wilt weten wat bovenstaande uitdrukkingen betekenen. Echter, wij vinden dat we je dit het beste kunnen vertellen tijdens de Welkomstcursus van de enige studentenwielervereniging van Groningen: G.S.W.V. Tandje Hoger!

Deze Welkomstcursus is dé ideale manier om beter kennis te maken met wielrennen en met Tandje Hoger. Of je nou nog maar net een racefiets hebt, of een ervaren (wedstrijd)wielrenner bent die graag bepaalde kneepjes van het vak bij wilt leren: de Welkomstcursus is voor jou onmisbaar! De cursus bestaat uit 4 trainingen, een toertocht en een aantal sociale activiteiten. De fietsgerelateerde activiteiten vinden plaats in verschillende niveaugroepen. Voor meer informatie en voor de aanmelding verwijzen we je naar onze website. Ook is op onze website veel informatie te vinden over onze vereniging.  Wij geven er nog even een snok aan en hopen je te zien tijdens de Welkomstcursus!!

Wielrennen aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!

Download voor Android
Download voor IOS