Aclo logo

INFO VOOR BESTUURDERS

  

Op deze pagina is alle relevante informatie te vinden voor (aankomende) verenigingsbestuurders. 

In het verenigingsdocument vind je alle informatie omtrent hoe de ACLO werkt en wat de ACLO voor jouw vereniging kan betekenen. 

Kijk hier om de sectorvergaderingen van academisch jaar 2023-2024 te bekijken.

Aclo info voor bestuurders

Evenementen

Naast de jaarlijkse evenementen voor alle ACLO sporters, telt de ACLO ook twee evenementen voor de studentbesturen:

Kaderdag

De Kaderdag is een informatieve avond die jou en je bestuursleden handvatten kan bieden tijdens het leiden van je bestuursjaar. Als nieuw bestuurslid kom je voor grote uitdagingen en verantwoordelijkheden te staan. Daarom bieden wij workshops en lezingen aan in de trant van sociale veiligheid binnen je vereniging, duurzaamheid of een penningmeestercursus. Er worden meerdere workshops/lezingen per ronde aangeboden, dus je kan er kiezen naar welke je wilt gaan. Er wordt een gratis buffet aangeboden en aansluitend op de avond is er een borrel.

Bestuursspelen

De Bestuursspelen vindt in juni plaats en is bedoeld om jullie te bedanken voor jullie inzet het afgelopen jaar. Er worden allerlei verschillende spellen aangeboden zoals een stormbaan, levend sjoelen of sumoworstel XXL. Je zult het hier opnemen tegen de andere sportbesturen. Tijd om te laten zien uit welk hout jullie bestuur gesneden is! Na afloop zal er een BBQ zijn om de dag af te sluiten.