Aclo logo

verenigingen

  

Bij de ACLO zijn in totaal 49 studentensportverenigingen aangesloten. Zo is er voor ieder wat wils! Om bij deze verenigingen te kunnen sporten, moet je in het bezit zijn van een ACLO abonnement. Daarnaast zal de desbetreffende vereniging een contributie vragen die je aan hen zelf betaalt.

Verenigingen Aclo

Hoe werkt dit precies? 

De studentensportverenigingen ontvangen subsidie van de ACLO voor materiaal, accommodatie en sportdocenten om voor een zo voordelig mogelijke contributie sport aan te bieden. Daarom ben je als verenigingslid verplicht om een ACLO abonnement aan te schaffen voor €59.95 aan het begin van het academisch jaar. Behalve dat je dan bij de verenigingen kunt sporten, kun je natuurlijk ook gebruikmaken van het sportaanbod bij de ACLO zelf!

Lidmaatschap

Mocht je geïnteresseerd zijn in een vereniging die aangesloten is bij de ACLO, kan je met de vereniging contact opnemen voor informatie. Elke vereniging heeft een eigen website met meer informatie over bijvoorbeeld trainingen en de introductieperiode. Klik hier om alle sporten te bekijken.

De verenigingen