Aclo logo

Sporten met je abonnement

  

De ACLO biedt sport in verschillende vormen aan. Lees hieronder meer over de opties. Voor alle genoemde opties dien je je aan te melden via de ACLO App of de website. Lees ook meer over ons reserveringssysteem!

Bekijk het reserveringssysteem

Groepsles
Bij een groepsles volg je op je eigen niveau een sportles onder begeleiding van een docent. 

Cursus
Door het doen van een cursus kan je gedurende 5 tot 10 weken kennis maken met een sport. De lessen hiervoor vinden elke week op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip plaats. Bij sommige cursussen wordt er onderscheid gemaakt tussen een cursus voor beginners of gevorderden. 

Open uur
Tijdens een open uur kunnen meerdere sporters zich inschrijven voor dezelfde sport. Er is een docent aanwezig voor toezicht, maar niet voor begeleiding. 

Vrij Reserveren
Je kunt door vrij te reserveren gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals tennisbanen of sportzalen. Zo kun je samen met je vrienden een uurtje sporten wanneer jij dat wil!

Fitness
Een fitnessabonnement (link naar tarieven) geeft je onbeperkt toegang tot de fitness. Hier kun je verschillende fitness- en krachtoefeningen doen. Ook zijn er mensen aanwezig om je te helpen met oefeningen als je daar behoefte aan hebt.

Verenigingen
Er zijn 49 studentensportverenigingen aangesloten bij de ACLO in meer dan 40 verschillende sporten. Sluit je aan bij een vereniging om op reguliere basis te trainen voor een specifieke sport.