Aclo logo

OVER ONS

  
Over ons

WIJ ZIJN ACLO

Het Dagelijks Bestuur bestaat uit zeven studenten. Wij houden ons bezig met het besturen van alle zaken rond de ACLO. Een ieder heeft zijn/haar eigen functie specifieke taken. Naast al het harde werken is er ook genoeg veel gezelligheid; nieuwe mensen leren kennen, activiteiten, reizen, congressen, borrels en natuurlijk de uren die je samen spendeert op kantoor. De balans tussen werk en gezelligheid ligt bij de ACLO precies goed. We zitten iedere maandag tot en met vrijdag op ons kantoor in het Sportcentrum. De ingang vind je naast de ingang van de Koos Duppenhal, links naast de ingang van de squashbanen. Onze deur staat altijd open, dus kom eens langs voor een praatje of kopje koffie!

LEER ONS KENNEN

Dagelijks bestuur

HET BESTUUR

Heb jij interesse in het doen van Een bestuursjaar bij de ACLO?

Heb je vragen of wil je een keer iemand van het bestuur spreken? Stuur dan een mailtje naar de Secretaris via se@aclosport.nl

LEER ONS KENNEN

ALGEMEEN BESTUUR

Het Algemeen Bestuur is het besluitvormend orgaan van de ACLO. Deze groep bestaat uit elf studenten die om de drie à vier weken bijeenkomen om te vergaderen. Het Algemeen Bestuur beslist onder andere over het beleid van de ACLO op lange termijn en investeringen in de accommodatie. Daarnaast is het een hechte groep die veel leuke dingen met elkaar en met het Dagelijks Bestuur onderneemt!

WAT WIJ DOEN

De Aclo Commissies

De ACLO heeft zes commissies. Dit zijn: de Accie, de Sportcie, de Galacie, het Promoteam, de Weekendcie en de Sportraad. Naast de taken die bij de commissie horen, zorgen wij ervoor dat de verbinding tussen de commissies goed blijft! Jaarlijks gaan alle commissies met elkaar op actieve leden weekend en hebben maandelijks een leuk uitje gepland! Lees hieronder wat deze commissies zoal doen.

Lijkt het jou leuk om een commissie te doen bij de ACLO?

Heb je vragen of wil je graag een keer iemand van een commissie spreken? Stuur dan een mailtje naar de Coördinator Intern via ci@aclosport.nl.

Word actief!
En Meer...

overige informatie

De ACLO kent nog een aantal commissies die voornamelijk gevuld zijn met oud-bestuurders omdat deze veel inhoudelijke kennis over de ACLO vereisen. Dit zijn de Nieuwbouw en Plussen Commissie, de Meerjarenbeleidsplan Commissie, de Uren en Subsidie Advies Commissie en de Kas Commissie.

Wil je nog meer weten over de ACLO? Klik hier voor onze Historie, Raad van Advies en Comité van Aanbevelingen.

Bekijk hier alle oud-besturen van de ACLO.