Aclo logo

VEELGESTELDE VRAGEN

  

Ik ben ziek, hierdoor kan ik niet naar mijn reservering komen. Wat moet ik doen?

Je mag één keer afwezig zijn bij een cursus zonder een boete te ontvangen, dus er is nog niks aan de hand. Als je wilt voorkomen dat je voor je absentie een waarschuwing krijgt, mail dan met de balie van het sportcentrum: baliesportcentrum@rug.nl

Hoe maak ik een reservering om bij de ACLO te gaan sporten?

Het maken van een reservering kan in de ACLO-app of door in te loggen op de website. Log in met je studentenaccount en pas vervolgens een filter toe om te zoeken op specifieke onderdelen van het sportaanbod, bijvoorbeeld ‘groepslessen’ of ‘open uren’. Klik op de sport die je wil doen en klik op ‘reserveer’. Je krijgt hierna een bevestigingsmail. 

Ik ben geen student aan de Rijksuniversiteit Groningen of de Hanze. Kan ik bij jullie sporten?

In sommige gevallen kun je bij de ACLO sporten, ook als je geen student aan de RUG of HG meer bent. Kijk op deze pagina om te kijken of jouw situatie onder deze uitzonderingen valt. 

Kan ik iemand zonder ACLO-abonnement een dagje meenemen om samen te sporten?

Er zijn dag abonnementen te koop voor sporters die het aanbod eenmalig willen uitproberen. Je kunt alleen een dagabonnement aanschaffen als je ook recht hebt op een regulier ACLO-abonnement. Kijk op deze pagina voor meer informatie over voor wie het sportaanbod van de ACLO bedoeld is. 

Kan ik zelf deel uitmaken van de ACLO?

Dat kan zeker! De ACLO heeft meerdere commissies, een Dagelijks Bestuur (fulltime) en een Algemeen Bestuur (parttime) die allemaal gevuld zijn met studenten. Kijk hier voor meer informatie en neem vooral contact op als je geïnteresseerd bent!