Aclo logo

Zaalvoetbal

  
Sporten

Wat is Zaalvoetbal?

Zaalvoetbal is een variant van voetbal die wordt gespeeld op een kleinere, meestal geplaveide ondergrond, met teams van elk vijf spelers.

Open uur

Dit open uur is bedoeld voor iedereen die van zaalvoetbal houdt. Kun je niet voldoende mensen bij elkaar krijgen om zelf een partijtje te spelen, of wil je met nieuwe mensen zaalvoetballen, dan is dit uur ideaal voor jou. Ballen zijn al geregeld. Schrijf je voor het open uur altijd in via de app.

Vrij reserveren

Een zaalvoetbal is te leen bij de informatiebalie van het Sportcentrum. Schrijf je in via de ACLO-app en zorg dat alle sporters tegelijk inchecken bij de balie. 

 


Locatie

G.S.F.V. Drs. Vijfje
G.S.F.V. Drs. Vijfje is de grootste en gezelligste zaalvoetbalvereniging van Nederland. Meer dan 500 leden spelen in 50 herenteams en 11 damesteams. Het niveau varieert van hoofdklasse tot teams op het laagste niveau. Het balletje trappen in de zaal kan bij Vijfje gecombineerd worden met een actief verenigingsleven. Meer dan 10 commissies organiseren het hele jaar door evenementen, feesten en toernooien. Er is ook een wekelijkse vrijdagavondborrel in de plaatselijke pub All Round. Ben je geïnteresseerd in deze sport? Neem dan een kijkje op de website van Sportvereniging G.S.F.V. Drs Vijfje.
Terug naar sportoverzicht
Zaalvoetbal Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!