Aclo logo

Yoga

  
Sporten

Wat is Yoga?

Tijdens yoga beweeg je heel bewust en integreer je je ademhaling bij de oefeningen. Je kan tijdens yoga flexibiliteit en uithoudingsvermogen opbouwen, maar het is ook een manier om te ontspannen.

Groepsles

De yogalessen die de ACLO aanbiedt, kunnen elke keer anders zijn. Zo blijven de lessen gevarieerd en leuk voor iedereen. Er zal altijd een mix zijn van inspanning en ontspanning en van stretchen en het vergroten van mobiliteit. Voor deze groepsles heb je geen eerdere ervaring met yoga nodig. Zorg dat je een handdoek bij je hebt voor de hygiëne. 

Yoga is een groepsles die zowel op het Sportcentrum als op ACLO Station gegeven wordt. Kijk bij roosters voor exacte tijden en locaties. Schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO app.

Cursus

In de cursus yoga maak je kennis met de basishoudingen en wat de rol is van ademhaling tijdens yoga. De cursus is bedoeld voor beginners. De cursus geeft je voldoende kennis over je lichaam en je zult het vertrouwen krijgen om deel te nemen aan de reguliere lessen.

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.

Locaties

Deze sport kan zowel op het ACLO Sportcentrum, ACLO Station als het Willem-Alexander Sportcentrum worden aangeboden. Kijk in de app waar jouw les zich bevindt.


Yoga Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!