Aclo logo

Windsurfen

  
Sporten

Wat is Windsurfen?

Windsurfen is een watersport waarbij je op een surfplank staat en een zeil gebruikt om jezelf te bewegen op het water. Voor degenen die het echt onder de knie hebben, kan je zelfs trucs leren!

Cursus

Deze 5-weekse cursus is bedoeld voor iedereen die nog niet kan surfen of nog grote moeite heeft met één of meer aspecten hiervan. Het doel van deze cursus is zelfstandig kunnen surfen met enig inzicht in winden en koersen onder niet al te zware omstandigheden. De inhoud van de cursus bestaat uit het leren op- en aftuigen, het zeil uit het water trekken en starten, het oploeven en afvallen, het overstag gaan en eventueel trapeze varen. Het is verplicht om een zwemdiploma te hebben indien je mee wilt doen aan deze cursus!

De cursus duurt 5 weken. Deelname is gratis. Als de cursus in de aankomende periode wordt aangeboden, kan je je hiervoor inschrijven via de ACLO-app.


Locatie

G.S.W.V. Surface
De adrenaline die door je bloed suist wanneer je in de collegebanken zit en buiten de bomen heen en weer ziet gaan; het ultieme relaxen tijdens een after-BBQ na een dagje varen op het Lauwersmeer, windsurfen is super gruwelijk! Waait het niet? Dan organiseert SurfAce andere activiteiten of gewoon een gruwelijk feest. Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.W.V. Surface.
Terug naar sportoverzicht
Windsurfen Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!