Aclo logo

Wakeboarden / Waterskiën

  
Sporten

Wat is Wakeboarden / Waterskiën?

Bij wakeboarden en waterskiën train je op een teleskibaan terwijl je vooruit wordt getrokken over het water. De echte fanatiekelingen kunnen zelfs salto’s maken!

Cursus

Bij deze cursus kan je één keer een uurtje meedoen met wakeboarden of waterskiën. Je hoeft hiervoor alleen maar een handdoek en zwemkleding mee te nemen, de rest wordt voor je geregeld! Cursus vindt plaats op Grunopark Harkstede; je kunt hier fietsend of met de bus heen.

De cursus is bedoeld voor beginners. Deelname is gratis. Als de cursus in de aankomende periode wordt aangeboden, kan je je hiervoor inschrijven via de ACLO-app. De cursus wordt begeleid door de Groninger Studenten Waterskiclub ‘The Bares’. 


Locatie

G.S.W.C. the Bares
Van begin april tot eind oktober zijn we op maandag, woensdag en vrijdag bij de wakeboardbaan te vinden. Terwijl anderen de baan onveilig maken kun je zelf genieten van een heerlijk biertje in de zon en ondertussen anderen pushen om nieuwe tricks te landen en obstakels te pakken. ‘The Bares’ is après-skiën aan het water met 30 graden, heel de zomer lang. Wat wil een student nog meer! Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op onze site G.S.W.C. the Bares.
Terug naar sportoverzicht

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!