Aclo logo

Volleybal

  
Sporten

Wat is Volleybal?

Volleybal is een teamsport waarbij twee teams van zes spelers proberen de bal over het net te slaan en deze op de grond van de tegenstander te laten landen.

Vrij reserveren

Netten zijn aanwezig. Een volleybal is te leen bij de balie van het Sportcentrum.


Locatie

G.S.V.V. Veracles
G.S.V.V. Veracles is niet alleen de groenste studenten volleybalvereniging van Groningen, maar zeker ook van heel Nederland. Met 8 herenteams van Eerste divisie tot en met de derde klasse; 12 vrouwenteams van Topdivsie tot en met vierde klasse; en 4 vrouwelijke recreantenteams hebben wij voor iedereen een passend plekje. Naast het volleyballen staat Veracles bekend om haar borrels bij stamkroeg Café Merleyn, te gekke feestjes en geweldige thuisspeeldagen!
Kroton
Kroton is de oudste en gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen; perfect voor iedereen die wil volleyballen en plezier wil hebben! Naast de trainingen organizeren we veel leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast hebben we het grootste aantal internationale leden van de volleybalverenigingen, alles wordt aangeboden in zowel het Nederlands als Engels en iedereen is welkom! Neem contact met ons op en ervaar het Kroton-gevoel zelf! Kijk ook op de website G.S.V.V. Kroton.
G.S.V.V. Donitas
Studeer je en heb je zin om te gaan volleyballen bij de leukste sportvereniging van Groningen? Dat kan! G.S.V.V. Donitas is dé gezelligste en grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland! De ideale plaats om volleyballen te combineren met vele feesten en activiteiten. Met 31 teams van recreatief niveau tot aan de topdivisie zit er ongetwijfeld een leuk team voor je tussen! Kijk ook op de website G.S.S.V. Donitas.
Terug naar sportoverzicht
Volleybal Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!