Aclo logo

Ultimate Frisbee

  
Sporten

Wat is Ultimate Frisbee?

Ultimate Frisbee is een teamsport die in gemengde teams gespeeld wordt. Het doel van de sport is om de frisbee in de ‘eindzone’ van de tegenstander te vangen en zo een punt te scoren, zonder dat de schijf onderweg onderschept wordt.

Cursus

In Groningen kun je een 5-weekse cursus Ultimate Frisbee beoefenen bij de vereniging Gronical Dizziness. De vereniging bestaat in meerderheid uit Nederlanders, maar heeft ook veel buitenlandse leden. Er wordt regelmatig aan binnen- en buitenlandse toernooien deelgenomen.

Dankzij de ‘scheidsrechterloosheid’ van Ultimate Frisbee verloopt de sport, hoewel intensief beoefend, altijd eerlijk en sportief.

De cursus is toegankelijk voor alle niveaus. De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

Ultimate Frisbee Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!