Aclo logo

Turnen

  
Sporten

Wat is Turnen?

Turnen is een sport waarbij verschillende bewegingen worden uitgevoerd op toestellen zoals de balk, de brug, de vloer en de ringen.

Open uur

De open uren Turnen worden gehouden in de turnhal van het Sportcentrum Europapark
(Helperpark 306, Groningen). Dit is een mooie professionele turnhal waarbij je veilig en
laagdrempelig een kijkje kan nemen in de turnsport. Tijdens de open uren Turnen wordt
aandacht besteed aan de basis op de verschillende mannen- en vrouwentoestellen. Je leert een koprol, handstand en radslag op de vloer, zwaaien aan de brug en sprongen op de balk. Ben je al wat verder in turnen? Ook dan ben je welkom tijdens het Open ACLO uur om een kijkje te nemen in de turnhal en lekker mee te trainen.

Kijk bij roosters voor de exacte tijden en schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO app. 


Locatie

STUGG
Bij STUGG staat plezier centraal tijdens de trainingen. Of je nu nieuw bent of een ervaren turner, iedereen is welkom! We bieden 4 turn- en 1 springtraining per week aan in Sportcentrum Europapark. Naast de trainingen organiseren we maandelijkse activiteiten met borrels, vier keer per jaar wedstrijden in het hele land en twee kampen per jaar. Ook nemen we deel aan de Batavierenrace en ontmoeten we elkaar na de training op donderdagavond in de Kroeg van Klaas.
Terug naar sportoverzicht
Turnen Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!