Aclo logo

TRX

  
Sporten

Wat is TRX?

TRX is een vorm van fitness waarbij gebruik wordt gemaakt van een verstelbaar harnas met handvatten om weerstandstraining uit te voeren met behulp van het eigen lichaamsgewicht.

Groepsles

Met behulp van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht zijn talloze oefeningen mogelijk die het hele lichaam uitdagen en prikkelen. Het voordeel van deze training is dat niet alleen de spieren getraind worden waar het accent op gelegd wordt, maar vooral ook de core (de kern van je lichaam) getraind wordt. Je traint kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie met één training, die dus als zeer functioneel gezien mag worden. Hierbij worden niet alleen de oppervlakkige spieren getraind, maar ook de dieper liggende spieren. Deze zorgen juist weer voor een goede stabiliteit.

TRX wordt op ACLO Station aangeboden. Kijk bij roosters voor exacte tijden en locaties. Schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO-app.


Locatie

TRX Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!