Aclo logo

Triathlon

  
Sporten

Wat is Triathlon?

Triathlon is een multisport waarbij deelnemers drie verschillende disciplines achtereenvolgens voltooien: zwemmen, fietsen en hardlopen.

Locaties

Zwemmen vindt plaats in het Willem-Alexander Sportcentrum, looptraining bij de Atletiekbaan en de locatie van de fietstrainingen wisselt. Als je lid bent van de vereniging, hoor je via die kanalen waar de onderdelen plaatsvinden.


Tritanium
Tritanium is een vereniging van Nederlandse en internationale studenten met een passie voor triatlon, een sport die zwemmen, fietsen en hardlopen combineert. Ons doel is een sportieve omgeving te bieden die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht ervaring. We bieden trainingen op maat aan en organiseren regelmatig sociale activiteiten zoals borrels, ledendagen en avondactiviteiten. We moedigen leden aan om contact te leggen en zelfs mee te helpen met het organiseren van activiteiten.
Terug naar sportoverzicht
Triathlon Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!