Aclo logo

Tafeltennis

  
Sporten

Wat is Tafeltennis?

Tafeltennis wordt gespeeld op een tafel dat verdeeld is door een net. Spelers gebruiken kleine rackets om een lichte bal heen en weer te slaan over het tafeloppervlak.

Cursus

In deze 5-weekse beginnerscursus leer je de regels van tafeltennis en verschillende technieken waarmee je in het vervolg je vrienden kunt verslaan. Er is materiaal aanwezig.

Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.

Vrij reserveren

Tafeltennistafels zijn aanwezig. Balletjes en batjes zijn te leen bij de balie van het Sportcentrum. Zorg ervoor dat je met alle spelers tegelijkertijd incheckt en reserveer van tevoren in de app.


Locatie

G.S.T.T.V. Idefix
Tafeltennis is de snelste balsport die er is! Bij Idéfix wordt zowel de beginner als de ervaren tafeltennisser snel beter onder leiding van onze goede trainers. We gaan naar toernooien in het hele land, spelen competitie en elke maand is er een fantastische activiteit! Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de website van de vereniging G.S.T.T.V. Idefix.
Terug naar sportoverzicht
Tafeltennis Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!