Aclo logo

Survivalrun

  
Sporten

Wat is Survivalrun?

Survivalrun is een uitdagende en avontuurlijke sport waarbij deelnemers een parcours afleggen met verschillende obstakels en hindernissen, zoals touwklimmen, modderplassen, muren beklimmen en waterdoorgangen.

Cursus

De inhoud van de cursus survivalrun is voornamelijk een kennismaking met de sport. Binnen de training staan hardlopen en hindernissen centraal. Je ervaart wat voor effect de sport heeft op je lichaam en dat survivalrun de zwaarste vorm van duursport is. Tijdens de cursus worden vooral de basistechnieken van touwklimmen behandeld om hindernissen te overbruggen. Aan het einde van de cursus kun je hindernissen uitvoeren die voorkomen in de korte survivalrun (KSR). 

De cursus is bedoeld voor beginners. De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

G.S.S.V. Moddervet
G.S.S.V. Moddervet is een studentensportvereniging die een passie heeft voor buitensport. Ontdek survivalrun, een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen! Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Ervaring is niet vereist; we moedigen elkaar aan om te groeien en te genieten! Naast trainingen organiseren we regelmatig activiteiten, waaronder borrels bij het kampvuur! Volg ons op Instagram en sluit je aan via onze website voor avontuur en gezelligheid!
Terug naar sportoverzicht
Survivalrun Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!