Aclo logo

Stijldansen

  
Sporten

Wat is Stijldansen?

Stijldansen is een sport waarbij twee mensen samen dansen volgens vastgestelde patronen en bewegingen, vaak op muziekgenres zoals ballroom of latin.

Cursus

Altijd al de dansvloer willen betreden op bruiloften en andere feesten? Of lijkt het je gewoon leuk om te leren stijldansen? In deze cursus zul je kennismaken met de principes van het stijldansen, waarbij je de basis zult leren van verschillende bovenstaande dansstijlen. Je hebt geen speciale schoenen of kleding nodig, enthousiasme en lol hebben in dansen is genoeg. 

De cursus is bedoeld voor beginners. De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

SSV The Blue Toes
Heb je altijd al op gracieuze wijze over een dansvloer willen zweven? Dan is dit je kans! Wij zijn de Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes en bieden stijldanscursussen aan op verschillende niveau’s. Ook geven wij sinds een aantal jaren salsalessen voor nog meer swing. “Quick, Quick, …Slow!!!” Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de website van de vereniging SSV The Blue Toes.
Terug naar sportoverzicht
Stijldansen Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!