Aclo logo

Squash

  
Sporten

Wat is Squash?

Squash is een racketsport die wordt gespeeld door twee spelers of vier spelers in een afgesloten baan met vier muren. Het doel is om de bal tegen de muur te slaan, zodat deze niet door de tegenstander kan worden teruggeslagen voordat deze twee keer op de grond stuitert.

Cursus

De 5-weekse beginnerscursus is bedoeld voor mensen die nog geen enkele ervaring met squash hebben. De cursus houdt zich onder andere bezig met de basistechnieken (backhand, forehand, service) en tactiek (spelregels, opstellingen). De cursus wordt afgesloten met een toernooi tussen de sporters. 

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.

Vrij reserveren

Bij de balie dienen alle sporters zich tegelijkertijd in te checken bij de balie van het Sportcentrum. Een squashracket is te huur voor € 1,00 en een balletje is te koop voor € 3,60 bij de balie van het Sportcentrum.


Locatie

G.S.S.V. Squadraat
Ben je op zoek naar een intensieve sport en een gezellige vereniging? Squash your ass off en kom een keer kijken bij Squadraat! Met het basislidmaatschap kun je twee vaste avonden in de week squashen tegen andere Squadraatleden. Ook kun je deelnemen aan de toernooien, competitie, clinics, borrels, commissies en activiteiten. Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.S.V. Squadraat.  
Terug naar sportoverzicht
Squash Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!