Aclo logo

Softbal

  
Sporten

Wat is Softbal?

Softbal is een teamsport waarbij er op een onderhands aangegooide bal wordt geslagen om zoveel mogelijk rondjes op het veld over de honken te kunnen lopen.

Cursus

Tijdens de softbalcursus komen de technieken zoals slaan, fielden en gooien aan bod en word je begeleid door ervaren honk- en softbalspelers. Uiteraard wordt aan het einde van de cursusperiode ook een echte wedstrijd gespeeld voor de ultieme beleving. 

De cursus is bedoeld voor beginners en duurt 5 weken. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

B.S.C. Caribe
Ben jij een enthousiaste student die sport en gezelligheid wil combineren? Ontdek jouw skills op het gebied van gooien, vangen, slaan en wie weet ben jij het talent dat wij zoeken… B.S.C. Caribe biedt dit voorjaar weer een softbal cursus aan! Dit is een 5-weekse cursus op het Sportpark Corpus den Hoorn te Groningen. Tijdens de cursus komen de technieken zoals slaan, fielden en gooien aan bod, onder begeleiding van ervaren honk- en softbalspelers. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in! Kijk op onze website of Instagram voor meer informatie.
Terug naar sportoverzicht
Softbal Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!