Aclo logo

Snowboarden

  
Sporten

Wat is Snowboarden?

Snowboarden is een sport waarbij je op een board met vastgemaakte schoenen afdaalt van een besneeuwde berghelling, piste of indoor sporthal.

Cursus

Wil jij leren snowboarden of je techniek verbeteren? Dat kan op een rollend tapijt! Op één van de rollende borstelbanen van Snowlimits kunnen beginners de fijne kneepjes van het snowboarden onder de knie krijgen. Een uitstekende voorbereiding op de winter dus. 

Tijdens de cursus worden de beginselen van het snowboarden bijgebracht en wordt het één en ander geleerd over het materiaal. Snowboardschoenen zijn aanwezig, maar je mag ook je eigen materiaal gebruiken.

Deelname is gratis. Als de cursus in de aankomende periode wordt aangeboden, kan je je hiervoor inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes. Doe een trainingsbroek aan die nat kan/mag worden en een t-shirt met lange mouwen.


Locatie

Snowboarden Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!