Aclo logo

Skydiven

  
Sporten

Wat is Skydiven?

Skydiven is het springen uit een vliegtuig en vrije val maken voordat je een parachute opent om veilig op de grond te landen.

Cursus

Skydive Hoogeveen  biedt een cursus/opleiding skydiven aan. Gedurende één informatieavond wordt aandacht besteed aan de parachute, procedures en theorie. Vervolgens is het tijd voor het springweekend, waarop je je eerste sprong gaat maken. Bij deze eerste sprong, vanaf ruim 1.000 meter hoogte, wordt je parachute na ± 3 seconden vrije val geopend door de staticline, die aan het vliegtuig is vastgemaakt. Hangend aan je parachute breng je zelfstandig de oefeningen in praktijk, kun je bijkomen van de adrenaline rush en natuurlijk genieten van het geweldige uitzicht. 

Deelname kost €195,-. Als de cursus in de aankomende periode wordt aangeboden, kan je je hiervoor inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

Skydiven Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!