Aclo logo

Skiën

  
Sporten

Wat is Skiën?

In Nederland skiën? Ja, dat kan! En wel op een rollend tapijt. Indoor skiën is een sport waarbij je op een kunstmatige skibaan de sensatie van wintersport kunt ervaren, ongeacht het weer of het seizoen.

Cursus

Op één van de rollende borstelbanen van Snowlimits kunnen beginners de fijne kneepjes van het skiën onder de knie krijgen met een 5-weekse cursus. Een uitstekende voorbereiding op de winter dus. Tijdens de cursus worden de beginselen van het skiën bijgebracht en wordt het één en ander geleerd over het materiaal. Naar beneden suizen is er hier niet bij, maar de banen van Snowlimits zijn uitstekend geschikt om een goede techniek aan te leren. Ski’s en skischoenen zijn aanwezig. Als je eigen skischoenen hebt, mag je deze ook meenemen. Doe een trainingsbroek aan die nat kan/mag worden en een t-shirt met lange mouwen.

De cursus is bedoeld voor beginners. De cursus duurt 5 weken. Deelname is gratis. Als de cursus in de aankomende periode wordt aangeboden, kan je je hiervoor inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes. De cursus wordt aangeboden door Snowlimits Groningen.


Locatie

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!