Aclo logo

Roundnet

  
Sporten

Wat is Roundnet?

Roundnet, ook bekend als "spikeball", is een snelle balsport waarbij teams van twee spelers een bal proberen te slaan tegen een net dat laag bij de grond staat.

Cursus

In de cursus roundnet combineren we het spelen van leuke spelletjes met medecursisten met het leren van de praktische aspecten en basisprincipes van het spel. De cursus is speciaal ontworpen voor beginners; eerdere ervaringen zijn dus niet nodig! Schrijf je in met jezelf of met je vrienden.

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.

Vrij Reserveren

Je kunt gebruik maken van de zalen en beachvelden op het Sportcentrum door deze te reserveren. Een roundnet set is te leen bij de balie van het Sportcentrum. Zorg bij het inchecken ervoor dat alle sporters tegelijkertijd inchecken bij de balie. 


Locatie

G.S.R.V De Graancirckel
Roundnet, ook bekend als 'Spikeball', verovert snel terrein in Nederland na zijn populariteit in het buitenland. De Groninger Studenten Roundnet Vereniging De Graancirkel verwelkomt enthousiastelingen voor deze dynamische 360 graden sport. Als nieuwste toevoeging aan de ACLO bieden ze wekelijkse trainingen, tosses en toernooien om leden vertrouwd te maken met de sport. Verwacht intense inzet, epische rally's en een hechte gemeenschap die de passie voor roundnet deelt tijdens activiteiten en borrels.
Terug naar sportoverzicht
Roundnet Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!