Aclo logo

Pilates

  
Sporten

Wat is Pilates?

Pilates is een trainingsmethode gericht op het versterken van de kernspieren en het verbeteren van flexibiliteit en lichaamshouding.

Groepsles

Voor deze groepsles heb je geen eerdere ervaring met pilates nodig. Pilates lessen bestaan uit oefeningen voor stabiliteit en lichaamshouding, waarbij ademhaling en concentratie een grote rol spelen. Er wordt veel aandacht besteed aan stretchen. De oefeningen worden altijd langzaam en vloeiend uitgevoerd en gekoppeld aan de ademhaling. Controle is daarbij een sleutelwoord. Het gaat bij pilates om coördinatie en stabilisatie van het bekkengebied, wervelkolom en schoudergordel. 

Deze groepsles wordt gegeven op het Sportcentrum en op ACLO Station. Kijk bij roosters voor de exacte tijden en schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO-app. 

Locaties

Deze sport kan zowel op het ACLO Sportcentrum, ACLO Station als het Willem-Alexander Sportcentrum worden aangeboden. Kijk in de app waar jouw les zich bevindt.


Pilates Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!