Aclo logo

Padel

  
Sporten

Wat is Padel?

Padel is een populaire racketsport waarbij elementen van tennis en squash gecombineerd worden.

Cursus

Tijdens de cursus zullen de basics van padel behandeld worden. Je zult uitleg krijgen over de spelregels en de techniek. Dit houdt in dat je een forehand, backhand, volley, lob en service leert. Bovendien leer je gebruikmaken van de wanden en hoe je je het best kan bewegen over het veld. De cursus is bedoeld voor beginners. Er zijn rackets en ballen aanwezig tijdens de cursus.

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes. 

Vrij reserveren

Kijk voor de beschikbare tijden in de app. Zorg ervoor dat je samen met de rest van de spelers incheckt bij de balie van het Sportcentrum. Je kunt hier een racket huren voor €2,50 en ballen aanschaffen voor €6,95. 

Let op! Het is verboden om tennisballen of tennisrackets te gebruiken op de padelbaan.


Locatie

G.S.P.V. De Ramenlappers
Wil jij in je studententijd kennismaken met de snelst groeiende sport van de wereld? Kom dan padel spelen bij G.S.P.V. De Ramenlappers! Sinds 2019 zijn wij de eerste studentenpadelvereniging van Nederland en je kunt bij ons profiteren van goedkoop trainen, competitie spelen en veel gezelligheid.
Terug naar sportoverzicht
Padel Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!