Aclo logo

Paaldansen

  
Sporten

Wat is Paaldansen?

Paaldansen combineert dansbewegingen met acrobatiek rondom een verticale paal als oefening of als kunstvorm.

Vrij Reserveren

Je kunt gebruikmaken van de zalen in het sportcentrum om paaldansen te beoefenen, op voorwaarde dat je lid bent van de vereniging G.S.P.V. De NoordPole. Bovendien dien je aanwezig te zijn met minstens twee personen.

Cursus

Het is een sport waarvoor kracht, lenigheid, motoriek en uithoudingsvermogen nodig zijn. Door de diversiteit die de sport biedt kan iedereen zich ontwikkelen in aspecten die zij belangrijk vinden. Of dit nu kracht of juist lenigheid is, of misschien een combinatie van beide, alles is mogelijk! De cursus paaldansen is bedoeld voor beginners.

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes. 


Locatie

G.S.P.V. De NoordPole
G.S.P.V. De NoordPole is dé studenten paaldansvereniging van Groningen en de enige studenten paaldansvereniging van Noord Nederland! De vereniging is opgericht in 2013 en biedt sindsdien paaldans trainingen aan op verschillende niveaus; beginners tot gevorderden. Naast de wekelijkse trainingen zijn er regelmatig borrels met andere verenigingen en andere activiteiten zoals workshops, weekendjes weg en een clubkampioenschap. Daarnaast hebben we een aantal commissies en geven we demonstraties en workshops op verschillende evenementen.
Terug naar sportoverzicht
Paaldansen Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!