Aclo logo

MMA

  
Sporten

Wat is MMA?

MMA (Mixed Martial Arts) is een vechtsport waarbij verschillende vechttechnieken uit diverse disciplines worden gecombineerd.

Cursus

In de cursus MMA leer je het beheersen van effectieve technieken. Het bestaat uit een complete lichamelijke work-out en het leren beheersen van effectieve technieken; het versterkt je lichaam en leert je om te gaan met geweld. Wat MMA bijzonder maakt is dat het een van de weinige vechtsystemen vechtsporten is die alle aspecten van een gevecht bevat. Waar andere stijlen zich beperken tot één aspect zoals het staande gevecht in taekwondo of het "dichtbij gevecht" bij het worstelen, houdt MMA een open blik en behandelt het alle delen: het staande gevecht, het “dichtbij gevecht” en het grondgevecht. 

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes. 


Locatie

Deltaserat
Deltaserat is een jonge sportvereniging die flink is gegroeid. De vereniging is opgericht in september 2005 en heeft inmiddels een vrij groot ledenaantal met veel interactie tussen Nederlandse en internationale studenten. Naast de borrels en toernooien die elke sportvereniging te bieden heeft, bieden we ook een breed scala aan exclusieve activiteiten voor onze leden. Ben je geïnteresseerd in deze sport? Neem dan een kijkje op de website van Sportvereniging Deltaserat.
Terug naar sportoverzicht
MMA Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!