Aclo logo

Lacrosse

  
Sporten

Wat is Lacrosse?

Lacrosse is een snelle teamsport waarbij spelers een rubberen bal met een stok in het doel van de tegenstander proberen te krijgen.

Cursus

In de cursus Lacrosse worden de basisvaardigheden van het spel aangeleerd, zoals het hanteren van de stick, balbeheersing, passen, schieten en verdedigen. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op team strategieën, spelregels en fysieke conditietraining om de prestaties te verbeteren.

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

Lacrosse Groningen Gladiators
Lacrosse Groningen Gladiators is een kleine, hechte club. Een goede sfeer en teamwork staan bij ons hoog in het vaandel! Goed teamwork komt natuurlijk niet vanzelf, dus daar werken we hard aan, zowel op als naast het veld. Naast twee keer per week trainen en wedstrijden organiseren we ook borrels, activiteiten en een jaarlijks Schier-weekend. Je kunt na afloop altijd een biertje drinken in ons clubhuis en lid worden van een van onze vele commissies.
Terug naar sportoverzicht
Lacrosse Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!