Aclo logo

Korfbal

  
Sporten

Wat is Korfbal?

Korfbal is een teamsport waarbij spelers proberen een bal door een korf te gooien. Belangrijk is dat er niet gerend mag worden terwijl een speler de bal vast heeft.

Cursus

De introductiecursus korfbal voor iedereen die kennis wil maken met de sport of korfbal weer wil oppakken! In deze laagdrempelige cursus (her)leer je de basis van korfbal. We gaan bezig met techniek en de regels en werken toe naar het spelen van korte wedstrijden. De cursus wordt gegeven door G.S.K.V. De Parabool. 

De cursus duurt 5 weken met elke week 1 uur les. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes. 

Vrij reserveren

Je kunt gebruikmaken van de korven in het Sportcentrum. Een korfbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum. Zorg dat je alles netjes terugzet na gebruik.


Locatie

G.S.K.V. De Parabool
Vind je het leuk om te korfballen en houd je van gezelligheid? Dan zit je bij De Parabool goed! G.S.K.V. De Parabool is de grootste studentenkorfbalvereniging van Nederland! We hebben zes competitieteams, een grote groep trainingsleden en negen commissies. Op thuisspeeldagen spelen alle teams thuis en vieren we daarna de overwinningen in onze kantine. Naast korfbal organiseren we gedurende het seizoen vele activiteiten, feesten en reisjes. Train zeker eens mee of kom een keer langs!
Terug naar sportoverzicht
Korfbal Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!