Aclo logo

Kickboksen

  
Sporten

Wat is Kickboksen?

Kickboksen is een veelzijdige verdedigingssport waarbij stoot- en traptechnieken worden gecombineerd met elleboog-, knie- en clinchtechnieken die gericht zijn op conditie, snelheid, kracht en balans. Het is een individuele sport die binnen een hechte groep wordt beoefend, met nadruk op respect en vertrouwen.

Cursus

De cursus kickboksen richt zich niet alleen op de juiste uitvoering van hierboven genoemde basistechnieken van kickboksen, maar ook op uithoudingsvermogen en fysieke/mentale kracht. De cursus is bedoeld voor beginners, maar houd er rekening mee dat elke les een flinke work-out is waar je na afloop best moe van mag zijn. 

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

Deltaserat
Deltaserat is een jonge sportvereniging die flink is gegroeid. De vereniging is opgericht in september 2005 en heeft inmiddels een vrij groot ledenaantal met veel interactie tussen Nederlandse en internationale studenten. Naast de borrels en toernooien die elke sportvereniging te bieden heeft, bieden we ook een breed scala aan exclusieve activiteiten voor onze leden. Ben je geïnteresseerd in deze sport? Neem dan een kijkje op de website van Sportvereniging Deltaserat.
Terug naar sportoverzicht
Kickboksen Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!