Aclo logo

Jiu Jitsu

  
Sporten

Wat is Jiu Jitsu?

Jiu Jitsu is een traditionele Japanse vechtsport. Hierbij ligt de focus van de sport op zelfverdediging. Ook krijg je er een verbeterde fysieke conditie van en mentale discipline.

Cursus

In de cursus Jiu Jitsu maak je kennis met de basistechnieken van deze sport. De nadruk tijdens de lessen ligt voornamelijk op zelfverdediging, en omdat zowel mannen als vrouwen deelnemen, zijn de lessen toegankelijk voor iedereen. 

De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

GSBV de Mattekloppers
GSBV de Mattekloppers heeft een rijke geschiedenis van succesvolle judoka's op zowel nationaal als internationaal niveau. De vereniging biedt judo- en jiujitsu-training aan voor zowel beginners als gevorderde vechtsporters. De Mattekloppers spelen een belangrijke rol voor studenten in Groningen, zowel op het gebied van sport als sociale activiteiten. De vereniging is een Keurmerkclub en hiermee toont het aan dat we zijn erkend door de JBN, wat garandeert dat we een kwalitatieve en veilige trainingsomgeving bieden.
Terug naar sportoverzicht
Jiu Jitsu Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!