Aclo logo

Indoor Cycling

  
Sporten

Wat is Indoor Cycling?

Indoor cycling, ook bekend als spinning, is een workout waarbij deelnemers op stilstaande fietsen rijden op muziek onder leiding van een instructeur.

Groepsles

De groepslessen Indoor Cycling worden vaak aangeboden en elke les kan weer anders zijn. Je kunt je telefoon koppelen aan de fiets en zo je voortgang bijhouden! Vraag de docent bij de les om meer informatie als je dit graag wil. De groepsles is geschikt voor ieder niveau omdat je de weerstand op de fietsen zelf kunt aanpassen. 

Wil je vaker meedoen en doelgerichter trainen? Hou dan de app in de gaten wanneer de FTP metingen plaatsvinden. FTP staat voor ‘Functional Threshold Power’ en is het gemiddelde vermogen dat je voor een langere tijd kan wegtrappen. Dit getal wordt gebruikt om toekomstige trainingen speciaal op jouw niveau te laten zijn. 

Zorg dat je op tijd bent om je fiets af te stellen. Een handdoek is verplicht! Na afloop van de les dien je je fiets schoon te maken met de schoonmaakmiddelen in de fietsruimte. 

Kijk bij roosters voor de exacte tijden en schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO-app. 


Locatie

Indoor Cycling Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!