Aclo logo

Hockey

  
Sporten

Wat is Hockey?

Hockey is een teamsport waarbij twee teams proberen een bal in het doel van de tegenstander te slaan met behulp van een stick.

Locatie

G.C.H.C.
G.C.H.C. is met ruim 600 competitieleden en ongeveer 350 trainingsleden de grootste studentenhockeyvereniging van Nederland. De vereniging heeft een hoop te bieden, ongeacht of je lid bent bij een studentenvereniging of niet. De club bestaat uit 17 damesteams en 13 herenteams. Met drie selectieteams in zowel de dames als de herenlijn kan je hier met elk niveau terecht. De club kent 26 verschillende commissies die activiteiten zoals LiBo's, Martinitoernooi, Gala en Cricketdag, organiseren.
G.S.H.C. ‘Forward’
De gezelligste studentenhockeyclub van Nederland, is de Groninger Studenten Hockeyclub; G.S.H.C. 'Forward'. Naast veel gezelligheid op Thé Dansants en het HuizenHockeyToernooi wordt er op veel verschillende niveaus gehockeyd. G.S.H.C. Forward biedt dus voor ieder wat wils. Prestatiehockey, plezier hockey maar vooral veel gezelligheid.
Terug naar sportoverzicht
Hockey Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!