Aclo logo

Handbal

  
Sporten

Wat is Handbal?

Handbal is een teamsport waarbij twee teams van zeven spelers elk proberen om de bal in het doel van de tegenstander te werpen. Hiervoor is inzicht, snelheid en samenwerking van groot belang!

Vrij reserveren

Je kunt gebruik maken van de zalen op het Sportcentrum door deze te reserveren. Een handbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum. Zorg bij het inchecken ervoor dat alle sporters tegelijkertijd inchecken bij de balie.


Locatie

H.V. de Cirkeltijgers
H.V. de Cirkeltijgers: waar passie voor handbal en een hechte gemeenschap samenkomen! Bij ons draait het om vriendschap, plezier, en handbal voor zowel beginners als ervaren spelers. Als de grootste en meest actieve studenten handbalvereniging van Nederland bieden we mannen-, vrouwen-, weekend- en midweekteams, evenals individuele trainingsmogelijkheden. Naast handbal organiseren we diverse activiteiten en maandelijkse borrels. Voor meer informatie, bezoek onze website of stuur een e-mail. Geïnteresseerd? Check de site van H.V. de Cirkeltijgers!
Terug naar sportoverzicht
Handbal Acro

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!