Aclo logo

Golf

  
Sporten

Wat is Golf?

Bij golf sla je met een club een kleine, harde bal om in zo min mogelijk slagen de bal in de ‘hole’ te krijgen.

Cursus

Deze dynamische, snel groeiende sport vereist veel techniek, concentratie en loopvermogen. De aandacht is vooral gericht op de korte slagen. Je leert o.a. hoe je moet putten, chippen en hoe je een soepele swing maakt. In verband met belangrijke instructies over bijvoorbeeld veiligheid is het zeer belangrijk dat je de eerste cursusles aanwezig bent.

De cursus golf wordt gegeven op onze eigen ‘Zernike Driving Range’, te vinden achter de hockeyvelden. De cursus is bedoeld voor beginners. De cursus duurt 5 weken waarvan je elke week 1 uur les krijgt. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

G.A.G.V. Pitch
De Groninger Albertiaanse Golf Vereniging (G.A.G.V.) Pitch, kortweg Pitch, is een algemene studenten golfvereniging opgericht op 14 februari 2005 onder de naam Groninger Studenten Golf Vereniging (G.S.G.V.). De vereniging is een officiële subvereniging van de RKSV Albertus Magnus sinds 2018. De vereniging is toegankelijk voor studenten van zowel de Rijksuniversiteit Groningen als de Hanzehogeschool Groningen.
Terug naar sportoverzicht
Golf Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!