Aclo logo

Circuit

  
Sporten

Wat is Circuit?

Bij circuit wissel je verschillende oefeningen af met een korte pauze tussen elke oefening. Door de variatie aan oefeningen bouw je kracht en conditie op!

Groepsles

Tijdens een groepsles circuit volg je eerst een gezamenlijke warming-up, waarna je door de zaal heen twintig verschillende oefeningen doet. Dit rondje maak je twee keer, waardoor je aan het eind van de les 40 oefeningen hebt gedaan. Verschillende spiergroepen komen afwisselend aan bod tijdens een circuit, waardoor je een full-body workout krijgt zonder te snel te verzuren. Er zijn ook oefeningen die zich meer richten op het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen. De les wordt ondersteund door muziek. Een handdoek is verplicht bij deze les.

Circuit is een groepsles die zowel op het Sportcentrum als op ACLO Station gegeven wordt. Kijk bij roosters voor exacte tijden en locaties. Schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO app. 

 

Locaties

Deze sport kan zowel op het ACLO Sportcentrum als op ACLO Station worden aangeboden. Kijk in de app om te weten waar jouw les zich bevindt.


Circuit Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!