Aclo logo

Bungee Super Fly

  
Sporten

Wat is Bungee Super Fly?

Bungee Super Fly is een cardio training en een full body workout waar je verschillende oefeningen uitvoert al zwevend in een Bungee tuigje! Tijdens deze workout spring je en vlieg je door de lucht en werk je op een speelse manier aan je core stabiliteit.

Groepsles - beginners

In de beginners lessen leer je de basis: hoe werkt de Bungee en hoe kan je deze veilig gebruiken. Ook leer je de basisbewegingen, zoals squats, jumps, pushups en burpees. Plezier, veiligheid en ontdekken staan voorop in de beginnerslessen. Als je alle basisbewegingen beheerst en de veiligheid voor jezelf (en anderen) kan waarborgen, kun je doorstromen naar de advanced lessen. De docent observeert je gedurende de lessen en laat je weten wanneer je klaar bent voor de volgende stap: de advanced lessen! 

Groepsles - gevorderden

In de advanced lessen beheers je de basisregels omtrent veiligheid en ken je alle basisbewegingen. Het tempo in deze les ligt hoger en de les is intensiever! Soms leer je een choreografie en soms is de les een combinatie van bepaalde oefeningen zoals lunges, burpees, squats, mountain climbers etc. En wat denk je van air-planken, pirouettes, star jumps of het maken van een handstand? De fun factor staat voorop en zweten zal je zeker, maar je gaat vooral naar huis met een enorme dosis energie!

Kijk bij roosters voor exacte tijden en locaties van beide lessen. Schrijf je in door in te loggen op de website of via de ACLO-app. 

 


Locatie

Bungee Super Fly Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!