Aclo logo

Beachvolleybal

  
Sporten

Wat is Beachvolleybal?

Beachvolleybal is een sport waarbij in twee teams van twee gespeeld wordt op zand, waarbij het doel is de bal op de grond van de tegenstander te laten landen.

Vrij reserveren

Een beachvolleybal is te leen bij de balie van het Sportcentrum. Na gebruik moet het veld aangeharkt worden; de hark hiervoor vind je op het veld. 

Cursus

De cursus beachvolleybal is voor beginners. Je leert hier de basis van het serveren, passen, verdedigen en aanvallen. De cursus vindt plaats op de beachvolleybalvelden op het Sportcentrum op Zernike Campus. 

De cursus duurt 5 weken met elke week 1 uur les. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

G.S.B.V. Tweeslag
Welkom bij G.S.B.V. Tweeslag! Dé Groninger studenten beachvolleybalvereniging die opgericht is in 2004. Wekelijks worden er trainingen aangeboden op alle niveaus, van beginner tot topniveau. Verder worden er maandelijks borrels en activiteiten georganiseerd en gaan we geregeld een weekend weg. Lijkt het je leuk om zelf te beachen? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we je binnenkort op de velden!
Terug naar sportoverzicht
Beachvolleybal Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!