Aclo logo

Basketbal

  
Sporten

Wat is Basketbal?

Basketbal is een teamsport waarbij teams proberen te scoren door de bal in de basket van de tegenstander te gooien. Normaal wordt basketbal gespeeld in teams van 5, maar er is ook een variant met teams van 3.

Vrij reserveren

Een basketbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum. 

Open uur - 3x3 basketbal

Tijdens het open uur kan je samen met andere sporters een potje basketballen. De zaal en de ballen zijn al voor je geregeld. Schrijf je hiervoor in via de ACLO-app.

Cursus - 3x3 basketbal

Tijdens de cursus leer je verschillende technieken van basketbal in twee teams van drie. De cursus is voor beginners en vindt plaats op het Sportcentrum. De cursus duurt 5 weken met elke week 1 uur les. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

De Groene Uilen-Moestasj
Ontdek de spanning en sensatie van basketbal bij De Groene Uilen-Moestasj! Als levendige studentensportvereniging bieden we competitief spel en een bruisend studentenleven in Groningen. Met 8 dames- en 10 herenteams is er voor elk niveau ruimte om te groeien. Geniet van twee trainingen per week en onze diverse evenementen. Als nieuwe of ervaren student ben je hier welkom voor geweldig basketbal en veel gezelligheid. Bezoek onze website voor meer informatie!
Terug naar sportoverzicht
Basketbal Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!