Aclo logo

Badminton

  
Sporten

Wat is Badminton?

Badminton is een sport met een racket en een shuttle die in Groningen door studenten op hoog niveau gespeeld wordt. Wie het lukt de shuttle de grond te laten raken aan de andere kant van het net, krijgt een punt!

Vrij reserveren

Rackets zijn te huur voor €0,50 bij de balie van het Sportcentrum en shuttles zijn daar te koop voor €2,20 per stuk. De netten kan je hier ook lenen en zelf opzetten.

Cursus

Tijdens de cursus badminton van G.S.B.C. AMOR leer je in korte tijd de beginselen van badminton. Zo zul je onder andere leren hoe je een juiste service, clear, drop en smash slaat en krijg je introductie in het voetenwerk. Na deze cursus ben je in staat om partijtjes te spelen volgens de echte regels! We sluiten de cursus dan ook af met een onderling toernooi. Dus niks geen campingbadminton, maar gewoon keihard sporten!

De cursus vindt plaats op het Sportcentrum en duurt 5 weken met elke week 1 uur les. Deelname aan de cursus is gratis. Je kunt je inschrijven via de ACLO-app. Kijk hier voor een overzicht van de cursusperiodes.


Locatie

AMOR
AMOR is dé badmintonclub van het noorden! Er wordt op hoog niveau gebadtmintond, maar ook als recreant heb je een toptijd bij AMOR. Naast badminton worden er o.a. borrels, een trainingskamp en Schierweekend georganiseerd. Zoek jij een gezellige vereniging waarbij je kan badmintonnen? Word lid van AMOR!
Terug naar sportoverzicht
Badminton Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!