Aclo logo

power station

  

Power Station is te vinden naast het ACLO Station bij het Groningen Hoofdstation. Het Power Station in de binnenstad is 180m2 groot en ingericht voor krachtsport doeleinden: je vindt er platforms, squatkooien, cablestations, barbells, dumbbells, geijkte schijven tot 25kg, bumper plates, specialty bars, bands en nog een aantal van de belangrijkste machines. Hier zijn geen cardio-apparaten te vinden. Om op te warmen kun je gebruikmaken van het gratis Cardioplaza bij ACLO Station.

Openingstijden

Openingstijden power station

Power-aantekening

Om bij het Power Station te kunnen trainen dien je in het bezit te zijn van een Power-aantekening. Deze kan je krijgen door de cursus Powerlifting te volgen of de Power check-intro te doen. 

Wanneer je de cursus Powerlifting met succes hebt afgerond, krijg je een Power-aantekening. Je bent hierna vrij om te gaan sporten in het Power Station tijdens de aangegeven openingstijden

Om de Power-Check intro te doen, moet je een tijdelijke toegangskaart halen bij de balie van ACLO Station. Daarna meld je je bij de supervisor van het Power Station. De supervisor laat je een squat, een bench press en een deadlift uitvoeren en zal daarbij jouw vaardigheid daarin kritisch beoordelen. Daarna vertelt de supervisor je of je je Power-aantekening krijgt of dat je je vaardigheid nog meer moet ontwikkelen. Als je Power-aantekening hebt, kan je vrij sporten binnen het Power Station. 

Proces:

  1. Schaf een ACLO abonnement (€59,95) en een ACLO Fitness abonnement (€65) aan via de infobalie, de website of de app.
  2. Log in op de website, ga naar ‘Schedule’ en schrijf je in voor de ‘power check-intro’.
  3. Zodra je je Power-aantekening hebt, komt dit op je naam te staan (kosteloos) en kan je naar binnen bij het Power Station.

GEBRUIK jij de
AClo app al?

Boek al je groepslessen, cursussen, open uren en sportvelden via de ACLO App. Ook kun je hier een (nieuw) ACLO abonnement kopen of verlengen.