Aclo logo
  
Evenement

ACLO-Vitalis Run

Ieder jaar vindt zowel in oktober als in april de ACLO-Vitalis Run (AV-Run) plaats. Deze hardloopwedstrijd wordt in samenwerking met de studenten atletiekvereniging Vitalis georganiseerd. Je hebt de keuze tussen twee afstanden, namelijk: 3,8 km of 6,5 km. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of gevorderde loper bent, de AV-Run is voor iedereen toegankelijk! Bovendien is deelname geheel gratis.

Na afloop van de AV-editie in april 2024, is er de mogelijkheid om mee te doen met de Fun Run. In teams van 3 loop je een klein rondje terwijl je ondertussen uitdagingen doet. Dit kunnen obstakels op het parcours zijn, quizvragen, teamoefeningen en nog veel meer! Je kunt je eigen team samenstellen of je aanmelden om later aan een team te worden toegevoegd.

Zodra er meer informatie over het evenement beschikbaar is, zowel de datum als inschrijflink, kun je die hier of via onze Instagram vinden!

Looptraining Aclo

Download de aclo app

Boek al je groepslessen en reserveer nu je sportveldjes via onze ACLO-abonnement. Ook kun je hier alvast je ACLO Card kopen voor aankomend studiejaar!

Download voor Android
Download voor IOS